Jelenlegi hely

Hardver és szoftver értékesítés

A kereskedelmi részlegünk mindig ügyel arra, hogy az Ügyfeleink minden esetben olyan eszközöket kapjanak tőlünk, amelyek lefedik a cégénél felmerülő fájdalompontokat. Mi célzottan szállítunk, nincs két egyforma cég, ezért nincs két egyforma megoldás sem. Pontosan felmérjük az üzleti igényeket, és csak arra adunk ajánlatot, amire valóban szüksége van.

Megoldásra annak van szüksége, akinek gondja, problémája van. Mi nem megoldásokat szállítunk, hanem megfelelünk az üzleti igényeknek. Nem az a cél, hogy Önnek még egy használhatatlan szerver, vagy még egy kütyüje legyen. A legfontosabb, hogy a beruházások nem ad-hoc módon, hanem a megrendelő és a szállítók közti folyamatos egyeztetés és gondos tervezés után valósuljanak meg.

Mivel nem vagyunk elkötelezve egy gyártó felé sem, minden esetben objektíven tudjuk testreszabni az eszköz és szoftverigényt. Microsoft partnerek vagyunk, de szoros kapcsolatban állunk az IBM, HP és Dell disztribútorokkal is. A portfólió igen széles, amit be lehet szerezni, mi megoldjuk. Legyen szó akár hardver, akár szoftver oldali beruházásról.