Biztonsági audit

Etikus hackelés a cégadatok biztonságáért

A céges hálózat és a rajta tárolt információk biztonságban vannak?

Kellő védelemmel rendelkezel a külső behatolások ellen?

Hogyan fejlesztheted rendszered biztonságát és védheted meg adatait?

Mennyire érzed céges adataid biztonságban?

A bizalmas információk számítógépes rendszerekben való tárolása kényelmes, azonban mindig rejt magában némi kockázatot – nem tudhatod, nem keres-e valaki épp egy biztonsági rést az IT rendszereden. Az etikus hackelés a kiberbiztonsági gyakorlat lényeges része.

Mennyire érzed céges adataid biztonságban?

A bizalmas információk számítógépes rendszerekben való tárolása kényelmes, azonban mindig rejt magában némi kockázatot – nem tudhatod, nem keres-e valaki épp egy biztonsági rést az IT rendszereden.

Ez etikus hackelés a kiberbiztonsági gyakorlat lényeges része.

IT rendszered biztonsági tesztelése

Mérd fel céged IT kockázatát

Az etikus hackelés célja az, hogy azonosítsa és jelentse a biztonsági hibákat, mielőtt rosszindulatú támadók kihasználnák azokat. Az etikus hackelés rendszeres alkalmazásával javítható a rendszer ellenállóképessége a lehetséges kiber-támadásokkal szemben.

A biztonsági audit, más néven etikus hackelés gyakorlata a hacker-technikák felhasználását jelenti a számítógépes rendszerek és hálózatok sérülékenységeinek azonosítása és javítása céljából. Ennek során különféle eszközöket és technikákat alkalmazunk, hogy szimuláljuk a rendszerre irányuló rosszindulatú támadást, hogy azonosítsuk a kihasználható sebezhetőségeket és gyengeségeket. Az etikus hackelést képzett szakemberek végzik, akik hozzáféréssel rendelkeznek a rendszerhez vagy a hálózathoz annak biztonságának tesztelése érdekében.

01

Blackbox teszt

Minimális információval (pl. egy IP-cím, vagy tartomány) viszünk véghez egy külső, általában internetes támadást szimuláló tesztet.

02

Greybox teszt

Bizonyos rendszerinformációk birtokában (pl. operációs rendszerek, szoftverek, stb.) és megfelelő hozzáférés segítségével (pl. egy felhasználói fiók a weboldalhoz) vizsgáljuk alkalmazásaid.

03

Whitebox teszt

Minden megfelelő információ a rendelkezésünkre áll és így térképezzük fel a rendszerszintű hibákat. Ez a teszt több időt vesz igénybe, azonban a vizsgálati eredmények is sokkal részletesebbek és átfogóbbak.

Válaszd bármelyik tesztünket

A teszteléssel átfogó eredményt kapsz

IT jelentést

Vezetői jelentést