hardver és szoftver értékesítés

Objektíven testreszabott számítástechnikai megoldások

Céged igényeire szabott hardver és szoftver termékek

Független szolgáltatóként csakis a Te érdekeid tartjuk szem előtt

A megfelelő hardver és szoftver környezet növeli a termelékenységet

A technológia fejlődik és a cégek egyre inkább arra törekszenek, hogy gyorsabb feldolgozási sebességet, jobb grafikát és több memóriát kapjanak. A hardver és szoftver naprakészen tartása és bővítése kulcsfontosságú tényezője egy modern vállalkozásnak.

Felzárkózás és bővítés

Céged IT fejlesztése a modern kor igényei szerint

Mivel nem vagyunk elkötelezve egy gyártó felé sem, minden esetben objektíven tudjuk testre szabni az eszköz- és szoftverigényed. Microsoft partnerek vagyunk, de szoros kapcsolatban állunk a Lenovo, Fujitsu Siemens, HP és Dell disztribútorokkal is. A portfólió igen széles, ami beszerezhető, azt mi beszerezzük. Legyen szó akár hardver, akár szoftver oldali beruházásról.

Mi nem megoldásokat szállítunk, hanem megfelelünk az üzleti igényeknek. Megoldásra annak van szüksége, akinek gondja, problémája van. Nem az a cél, hogy még egy használhatatlan szerverrel, vagy még egy újabb kütyüvel növeld eszközparkodat.

A beruházások nem ad-hoc módon, hanem a megrendelő és a szállítók közti folyamatos egyeztetés és gondos tervezés után valósulnak meg. Kereskedelmi részlegünk mindig ügyel arra, hogy csak olyan eszközöket kínáljunk neked, amelyekre valóban szükséged van.

 Mi célzottan szállítunk, nincs két egyforma cég, ezért nincs két egyforma megoldás sem. Pontosan felmérjük az üzleti igényeidet és csak arra adunk ajánlatot, amire valóban szükséged van. Ha a cég szükséglete úgy kívánja, az egyedi fejlesztési kéréseidet is megoldjuk.