Jelenlegi hely

YSoft SafeQ

Rubner Zoltán

Beosztása: 
ügyvezető / tulajdonos

Istvánnal több éve dolgozunk együtt a költségfigyelő rendszerekkel kapcsolatban, szakmai hozzáértése és segítség nyújtása rendkívüli mértékben segíti munkánkat, SafeQ területén adott megoldásai nélkül nehezen tudnánk elképzelni életünket. Ajánlom mindenkinek.

Hitelesítő kártyák - érintés nélküli kártyák

Hitelesítő kártyát használva a felhasználók egy mozdulattal könnyen és gyorsan azonosíthatják magukat az adott nyomtatóhoz hozzáférési jogosultságokkal rendelkező személyekként. Ha nincs kéznél a kártya, PIN kóddal vagy bejelentkezéssel történő hitelesítésre is lehetőség van. Használhatók a munkahely vagy az intézmény saját kártyái, de a Trinity-Service-től is vásárolhatók kártyák.

YSoft SafeQ Terminálok

A YSoft SafeQ terminálokat a nyomtatási biztonsághoz elengedhetetlen felhasználói azonosításra, valamint a nyomtatókon történő feladat kezelésre és egyéb szolgáltatások igénybevételére tervezték. Az azonosítás nagyon egyszerű, mely történhet kártyával, PIN kóddal, jelszó+felhasználónévvel, vagy akár ezek kombinációjával is. Rengeteg különböző kártyaolvasó választható a terminálokhoz, melyek számos multi-funkciós eszközbe integrálhatóak.

Professzionális szolgáltatások

A Trinity-Service tanácsadói és szakemberei felmérik és elemzik az ügyfelek igényeit és szükségleteit, megoldandó problémáikat, és mindent figyelembe véve a lehető legjobb megoldást kínálják számukra. A termék bevezetési időszak alatti telepítésen és technikai támogatáson kívül a Trinity-Service további kiegészítő szolgáltatásokat kínál a partnerek és ügyfelek sikeres működése érdekében.

Oktatás

Oldalak

Feliratkozás RSS - YSoft SafeQ csatornájára