Jelenlegi hely

YSoft SafeQ Terminálok

A Y Soft három különböző terminált kínál a nyomtató- vagy multi-funkciós eszközökhöz – kettő közülük külső, hardveres terminál, egy pedig belső, szoftveres (azaz „Embedded”) terminál. A YSoft SafeQ terminálokat a nyomtatási biztonsághoz elengedhetetlen felhasználói azonosításra, valamint a nyomtatókon történő feladat kezelésre és egyéb szolgáltatások igénybevételére tervezték. Az azonosítás nagyon egyszerű, mely történhet kártyával, PIN kóddal, jelszó+felhasználónévvel, vagy akár ezek kombinációjával is. Rengeteg különböző kártyaolvasó választható a terminálokhoz, melyek számos multi-funkciós eszközbe integrálhatóak.

YSoft SafeQ UltraLight Terminál

A Terminal UltraLight terminál olyan kis- és közepes méretű cégeknek készült, amelyek szeretnének biztonságos környezetben nyomtatni, és/vagy szükségük van a nyomtatás, a másolás és a szkennelés felhasználónként vagy részlegenként történő elszámolására. A Terminal UltraLight két modellel rendelkezik: az UltraLight Print Terminal biztonságos nyomtatást tesz lehetővé, emellett nyomon követhetők és elszámolhatók vele a nyomtatási feladatok. Az UltraLight Print & Copy Terminal a Print Terminal funkcióin kívül másolási és egyéb funkciókat is nyújt.

YSoft SafeQ Terminal UltraLight

 

YSoft SafeQ Professional Terminál

A Y Soft zászlóshajója a Terminal Professional nevű terminál, amely biztonságos nyomtatási környezetet szavatol, és lehetővé teszi a nyomtatott, másolt vagy szkennelt példányok felhasználónkénti vagy részlegenkénti nyomon követését. Színes érintőképernyővel is rendelkezik, amelyen a felhasználók felügyelhetik a nyomtatási feladataikat, kedvencként menthetik a nyomtatni kívánt dokumentumokat, és szükség esetén törölhetik is a feladatokat. Mindez közvetlenül a terminál felületéről végezhető el. A Terminal Professional használatával a felhasználók beírhatják számlázási kódjaikat is, így az elszámolás projektek szerint történhet.
YSoft SafeQ Terminal Professional

 

YSoft SafeQ Embedded Terminál

A beágyazott terminálok beépülnek a multifunkciós nyomtatók felhasználói felületébe. Ezek a szoftveres terminálok valamennyi eszközfunkció használatát támogatják, tehát nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez is használhatók. A Y Soft beágyazott termináljai számos gyártó (Develop, Fuji Xerox, Konica Minolta, OKI, Olivetti, Ricoh, Sharp, Toshiba és Xerox) multifunkciós nyomtatóival kompatibilisek. A böngészőalapú új felület gyors és hatékony funkciókkal egészíti ki a multifunkciós készülékeket.

YSoft SafeQ beágyazott terminál

A Y Soft számos gyártó multi-funkciós eszközére kínál szoftver-alapú Embedded terminálokat, melyek minden fent felsorolt funkciót biztosítanak. Ezek a terminálok a multi-funkciós eszközök képernyőjét használják interfészként, és összekapcsolhatók kártyaolvasókkal, így a felhasználók bejelentkezhetnek a terminálra kártyáikkal is. Az Embedded terminálok szintén támogatják a multi-funkciós eszközök minden funkcióját (nyomtatás, másolás, szkennelés).

A YSoft SafeQ 5 új beágyazott termináljai gyorsak és modern kinézetűek, felhasználói felületük pedig könnyen kezelhető és intuitív. Az új platform egységes arculatot biztosít a multifunkciós eszközök különböző gyártóihoz, így az ügyfelek egyszerűbb és kényelmesebb felületen kezelhetik az eszközöket.

Elérhető terminál verziók a különböző márkájú eszközökhöz:

  • YSoft SafeQ® Konica Minolta Embedded Terminál
  • YSoft SafeQ® Ricoh® ESA Embedded Terminál
  • YSoft SafeQ® Xerox® EIP/JBA Embedded Terminál
  • YSoft SafeQ® Sharp OSA Embedded Terminál
  • YSoft SafeQ® Toshiba Embedded Terminál