Jelenlegi hely

Trinity-MailSzéf: Az e-mail archiváló

A Trinity-MailSzéf modern, megbízható email archiváló és vállalati levéltár használatával biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti üzleti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Világszerte több mint 25000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a Trinity-MailSzéf szerver alatt működő archiváló motorra.

Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását. A Trinity-MailSzéf központi levéltárjában 1:1 másolatot készít az összes postafiókról, amely villámgyorsan kereshető és könnyen visszaállítható. Az email archívum Outlookból, böngészőből, táblagépekről és okostelefonokról is közvetlenül

Email archiválás dióhéjban

Az archiváló használata biztosítja, hogy a postafiókokban mindig csak az aktuális levelezés maradjon, így tartósan lecsökken a tárhelyigény és mindig gyors marad a levelezőszerver. Nem kell bővíteni és szervert cserélni, és sokkal gyorsabbá válik a biztonsági mentés is.

A Trinity-MailSzéf használatával könnyen megfelelhet a törvényi és iparági adatkezelési előírásoknak. Ha az archiválás nem kötelező az iparágában, akkor bírósági eljárások, adóellenőrzések, ügyfélpanaszok rendezésére biztosan előnyösen használhatja.

 1. Nincs több elveszített email

  Véletlen és szándékos levéltörlés, szerverösszeomlás és megsérült PST fájlok fontos adatok elveszítéséhez vezethetnek. Sokan ráadásul a teljes levelezésüket letörlik, amikor elhagyják a céget. A Trinity-MailSzéf teljesen megszünteti az adatvesztés kockázatát.

 2. Villámgyors keresés a teljes levéltárban

  A teljes üzleti levelezésben való villámgyors keresés sokkal gyorsabbá teszi a munkát: bármelyik csatolmány, szerződés, telefonszám vagy megrendelés várakozás nélkül előkeríthető. A keresés több postafiókban, vagy akár a teljes archívumban is történhet.

 3. Tartósan tehermentesíti a levelezőrendszert

 4. Megfelelőség és eDiscovery szolgáltatások


Egyedülálló archiváló technológia

 1. Gyors telepítés, kockázatmentes tesztelés

  A Trinity-MailSzéf mindössze 10 perc alatt bármilyen Windows PC-re telepíthető. A telepítőcsomag mindent egyben tartalmaz. Az archiválás tesztelése és működése során pedig a Trinity-MailSzéf semmit nem módosít a levelezőszerveren.

 2. Skálázódó tárolási technológia

  A motorháztető alatt egy rendkívül fejlett adattároló rendszer rejlik, ami külső adatbázis nélkül, a telepítést követően rögtön elérhető. A rendszert óriási adattömeg tárolására tervezték, a gyakorlatban több ezer felhasználó tud egyetlen Trinity-MailSzéf kiszolgálót használni.

 3. Nem zsákutca – fejlett exportálási lehetőségek

  A Trinity-MailSzéf használatával nem kerül zsákutcába: az archívumban tárolt levelek bármikor visszaállíthatók és exportálhatók, mindig szabadon hozzáférhetők maradnak. Akkor is, ha egy új archiválót választ.


Archiválható email szerverek, kliensek és fájlok

 • Exchange Server 2003, 2007, 2010 és 2013 valamint a Windows Small Business Server (SBS) változatok
 • Hosztolt Exchange szolgáltatások
 • Microsoft Office 365
 • MDaemon Messaging Server
 • IceWarp Server
 • Kerio Connect
 • Google Mail / Gmail levelezőrendszer
 • Bármilyen IMAP/POP3 levelezőszerver
 • Microsoft Outlook,
 • Mozilla Thunderbird és más levelezőkliensek
 • PST, EML, MSG, MBOX és más levélfájlok