Jelenlegi hely

Microsoft Exchange (Office 365) archiválás

A Microsoft Exchange szerverekhez fejlesztett Trinity-MailSzéf modern, megbízható email archiváló és vállalati levéltár. Használatával biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti az Exchange szerver működését, végleg megszüntetve a postafiók korlátokat, PST fájlokat és kizárva az adatvesztés lehetőségét.

Világszerte több mint 25000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a Microsoft Exchange elsőszámú archiválójára, a Trinity-MailSzéf terméket is hajtó egyedi motorra. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával minden vállalat számára ideális hosszú távú megoldást jelent. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti, felgyorsítsa az Exchange szerver és az Outlook kliensek működését és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását.

A Trinity-MailSzéf központi levéltárjában 1:1 másolatot készít az összes Exchange postafiókról, amely villámgyorsan kereshető és könnyen visszaállítható. Az email archívum Outlookból, böngészőből, táblagépekről és okostelefonokról is közvetlenül használható.


Exchange archiválás dióhéjban

Nincs több elveszített email

Véletlen és szándékos levéltörlés, szerverösszeomlás és megsérült PST fájlok fontos adatok elveszítéséhez vezethetnek. Sokan ráadásul a teljes levelezésüket letörlik, amikor elhagyják a céget. A Trinity-MailSzéf teljesen megszünteti az adatvesztés kockázatát.

Villámgyors keresés a teljes levéltárban

A teljes Exchange levelezésben való villámgyors keresés sokkal gyorsabbá teszi a munkát: bármelyik csatolmány, szerződés, telefonszám vagy megrendelés várakozás nélkül előkeríthető. A keresés több postafiókban, vagy akár a teljes archívumban is történhet.

Tartósan tehermentesíti az Exchange szervert

Az archiváló használata biztosítja, hogy az Exchange Storeban csak az aktuális levelezés maradjon, így tartósan lecsökken a tárhelyigény és mindig gyors marad a levelezőszerver. Nem kell hardvert bővíteni vagy új Exchange szervert vásárolni, ráadásul sokkal gyorsabbá válik a biztonsági mentés is.

Megfelelőség és eDiscovery szolgáltatások

A Trinity-MailSzéf használatával könnyen megfelelhet a törvényi és iparági adatkezelési előírásoknak. Ha az archiválás nem kötelező az iparágában, akkor bírósági eljárások, adóellenőrzések, ügyfélpanaszok rendezésére biztosan előnyösen használhatja.


25 000 sikertörténet világszerte

A Trinity-MailSzéf-et hajtó motor a világ vezető email archiváló megoldása Microsoft Exchange platformon: 25 000 ügyfél, multinacionális nagyvállalatoktól a néhány fős irodákig egyformán a Trinity-MailSzéf biztonságos és megbízható levéltárjára bízza üzleti levelezését.


Egyedülálló archiváló technológia

Gyors telepítés, kockázatmentes tesztelés

A Trinity-MailSzéf mindössze 10 perc alatt bármilyen Windows PC-re telepíthető. A telepítőcsomag mindent egyben tartalmaz. Az archiválás tesztelése és működése során pedig a Trinity-MailSzéf semmit nem módosít a Microsoft Exchange szerveren.

Skálázódó tárolási technológia

A motorháztető alatt egy rendkívül fejlett adattároló rendszer rejlik, ami külső adatbázis nélkül, a telepítést követően rögtön elérhető. A rendszert óriási adattömeg tárolására tervezték, a gyakorlatban több ezer felhasználó tud egyetlen Trinity-MailSzéf kiszolgálót használni.

Nem zsákutca – fejlett exportálási lehetőségek

A Trinity-MailSzéf használatával nem kerül zsákutcába: az archívumban tárolt levelek bármikor visszaállíthatók és exportálhatók, mindig szabadon hozzáférhetők maradnak. Akkor is, ha egy új archiválót választ.

Archiválható email szerverek, kliensek és fájlok

 • Exchange Server 2003, 2007, 2010 és 2013
 • valamint a Windows Small Business Server (SBS) változatok
 • Hosztolt Exchange szolgáltatások
 • Microsoft Office 365
 • MDaemon Messaging Server
 • IceWarp Server
 • Kerio Connect
 • Google Mail / Gmail levelezőrendszer
 • Bármilyen IMAP/POP3 levelezőszerver
 • Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird és más levelezőkliensek
 • PST, EML, MSG, MBOX és más levélfájlok