Jelenlegi hely

Mi az YSoft SafeQ?

A YSoft SafeQ átfogó felügyeletet és központi adminisztrációs lehetőséget biztosít a teljes nyomtatási környezet felett. Célja a magas szintű biztonság elérése minden dokumentumot illetően, a költségek csökkentése, a természeti erőforrások megőrzése, és nem utolsó sorban a felhasználói kényelem növelése.

A SafeQ-ról általánosan!

Az YSoft SafeQ termékcsaládját, több, mint 7 000 szervezet használja a világ 72 országában. Fő célunk az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése a nyomtatási környezet optimalizálásának (költségfigyelés és - csökkentés, adatbiztonság, felhasználói kényelem, környezetvédelem) területén. Segítünk, hogy Ön is hatékonyabban használja ki a vállalati nyomtatási környezete erőforrásait, nyomonkövessen és pontosan elszámolhasson minden egyes nyomatot, másolatot vagy szkennelt oldalt, szükség szerint felhasználónként vagy akár projektenként vagy eszközönként. 

Moduláris felépítés!

Moduláris programcsomag, amely intelligens és korszerű nyomtatás-, másolás- és szkennelésfelügyeleti funkciókat nyújt bármely nagyvállalati környezetben.
A YSoft SafeQ révén a legnagyobb cégek, valamint a kis- és közepes méretű vállalkozások is hatékonyabbá tehetik üzleti folyamataikat: csökkenthetik a költségeiket, biztonságosabbá tehetik a dokumentumaik kezelését, eredményesebb munkafolyamatokat dolgozhatnak ki, nem mellékesen pedig hozzájárulhatnak a környezet fenntarthatóságához és védelméhez.

Takarítson meg időt, pénzt és energiát!

Az Ön cége is élvezheti a YSoft SafeQ-val a teljes kontroll előnyeit. Adminisztrátori szinten beállíthatók felhasználói jogosultsági szintek és kötelező érvényű szabályok. Így előre meghatározható, hogy az egyes felhasználók milyen formátumban nyomtathatnak – pl. színes/ff, egyoldalas/kétoldalas, stb. A tudatos és felelősségteljesebb felhasználói magatartás a nyomtatási műveletek költségeinek gyors esését eredményezi, ami csökkenti az erőforrások pazarlását és segít védeni a környezetet.

Tegye könnyebbé és kényelmesebbé a munkát a nyomtatókkal! 

A YSoft SafeQ nyomtatási megoldással a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben nyomtathatnak, szkennelhetnek, így időt spórolnak meg, amit hasznos tevékenységekre fordíthatnak. A forradalmi újítások, mint pl. a Mobil nyomtatás, a Roaming nyomtatás vagy a Privát felhő, immár teljes függetlenséget biztosítanak – nyomtathatunk étteremből, vonatról vagy akár a kerti hintaágyból, majd a nyomatokat felvehetjük menet közben is a cég bármely telephelyén. A központi adminisztráció segítségével korlátlan számú telephely kezelhető egyetlen helyről és a beállítások automatikusan érvényesülnek a fiókirodákban is. A szkennelés sem volt még ilyen egyszerű: egyetlen gombnyomás, és a szkennelt dokumentum máris az emailfiókba vagy egy előre beállított mappába érkezik. Mivel a YSoft SafeQ növeli a felhasználói kényelmet és a munkahatékonyságot, sok nehézség, amivel általában találkozhatunk, már eleve megoldódott.

Adatvédelem és hozzáférés a multifunkicós eszközökhöz

A bizalmas adatok hatékony védelme és a felhasználók multifunkciós eszközökhöz való hozzáférési jogosultságainak felügyelete a YSoft SafeQ elsődleges küldetése. A nyomtató használathoz a felhasználóknak mindig azonosítaniuk kell magukat (kártyával, PIN kóddal vagy jelszóval), és a rendszer kezeli a hozzáférési jogosultságaikat az egyes funkciókhoz. Nyomtatásaikat a felhasználók bármely nyomtatónál felvehetik, mert a YSoft SafeQ-val (Follow-me funkcióval) a nyomtatási feladatok elérhetők bárhol. Ez a nyomtatási megoldás képes riportolni és pontosan elszámolni minden a nyomtatón végzett műveletet. Szükség szerint pl. oktatási intézmények fizetőssé tehetik a nyomtatási szolgáltatásaikat a YSoft SafeQ használatával.

Gondolkodásra bírjuk az MFP-ket!

A YSoft SafeQ egy bevált nyomtatásvezérlési megoldás, amely világszerte elérhető a partnerhálózatunkon keresztül. Jelenleg több mint 8 000 szervezet élvezi előnyeit a világ 100 országában.