Jelenlegi hely

DeeGreen - Otthoni és Irodai 3D Nyomtató

 
A modern és teljesen automatikus DeeGreen 3D-nyomtató környezetbarát és egyedi megoldásokat alkalmaz.
A DeeGreen az irodai és az otthoni felhasználók ideális 3D-nyomtatója.
Érintőképernyős vezérlőpaneljén a be3D cég DeeControl szoftvere fut, amellyel előzetesen ki is nyomtathatók a modellek. Kényelmes megoldás, hogy közvetlenül SD-kártyáról is nyomtatni lehet. A DeeGreen nyomtatónak ajtókkal ellátott zárt modelltere van, így a külső zavaró tényezők nem befolyásolják a nyomtatás minőségét. A nyomtatót a számos elismeréssel díjazott Martin Žampach dizájner tervezte.

A DeeGreen előnyei

D-nyomtatás nagy felbontásban
Legnagyobb felbontása 50 mikron.

Biztonság mindenek előtt
A DeeGreen nyomtatót a híres Martin Žampach dizájnertervezte. A teljesen zárt modelltér jelentősen csökkenti a nyomtatás közbeni személyi sérülések kockázatát.
Automatikus nyomtatóágy-kalibrálás
A DeeGreen teljesen automatikus nyomtatóágy-kalibrálást alkalmaz, amelynek köszönhetően nagyban egyszerűsödik a 3D-nyomtatás.
Használata egyszerűen elsajátítható
Érintőképernyője és saját szoftvere révén a DeeGreen 3D-nyomtató kiváló eszköz mindenkinek.
Asztali prototípus-készítés
Nagy nyomtatási sebességének és praktikus arányainak köszönhetően a DeeGreen 3D-nyomtató az otthoni és az irodai felhasználók ideális eszköze.
Megszakítható és folytatható a nyomtatás
A DeeGreen nyomtató lehetővé teszi a 3D-nyomtatás megszakítását. Később bármikor folytatható a félbehagyott nyomtatás.


Technikai jellemzők

Modelltér méretei 150 x 150 x 150 mm
Nyomtatófejek száma 1
Fúvóka átmérője 0,4 mm
Rétegvastagság 0,05 / 0,1 / 0,15 / 0,2 mm
Nyomtatási sebesség 90 mm/s
Nyomtatáshoz használható anyagok Politejsav (PLA) és fa (1,75 mm)
Nyomtatásvezérlés Érintőképernyőn
Belső világítás LED
Áramellátás 230 V / 120 W (külső)
Külméretek 495 x 395 x 390 mm
Súly 22 kg
Bemenet USB, SD-kártya
 

A DeeGreen egy modern, teljesen automata 3D nyomtató a cseh be3D gyártótól

A nyomtatófej különleges elhelyezkedésének köszönhetően a DeeGreen képes a gyors nyomtatásra akár az igen magas, 50 mikronos felbontás mellett is. A nyomtató megfelel a legmagasabb elvárásoknak mind a hivatásos felhasználók, mind a hobbi nyomtatók körében.

A legfontosabb nyomtatási tulajdonságok közé tartozik a tárgyasztal automata kalibrálása, amely kiváltja a hosszadalmas és komplikált előkészítő-beállításokat, valamint a DeeControl rétegelő szoftver, amelyet a be3D kifejezetten a 3D nyomtatókhoz fejlesztett. A high-tech hardver és az egyedülálló szoftver kombinációjával egy olyan különleges 3D nyomtató jött létre, amely ötvözi az intuitív vezérlés, kiemelkedő minőségű nyomtatás, és a zárt kialakítás előnyeit.

A teljesen zárt terű kialakítás révén a DeeGreen nyomtatót szinte bárhol használhatjuk, hiszen a külső tényezők nem befolyásolják a nyomtatás minőségét. Ezt a külsőt a nemzetközileg elismert tervező,  Martin Zampach alkotta meg, amely nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem biztonsági szempontból is előnyös az irodai, iskolai és az otthoni alkalmazás soránt egyaránt. A DeeGreen elsődleges felhasználói az iskolák, tervező - és divattervező stúdiók, modell gyártók és építészeti irodák. Továbbá kitűnő eszköz különböző gyártó vállalatok számára is, ahol szükség van a prototípusok egyedi előállítására. A DeeGreen egy sokoldalú 3D nyomtató, amely a 3D nyomtatásban érdekeltek 99%-nak nyújt megoldást.

„A be3D DeeGreen 3D nyomtatója kiválóan működik, és olyan könnyű a használata mint bármely hagyományos nyomtatóé. Az eszköz egy hasznos beépített érintőképernyős kijelzővel, és egy egyszerű, de hatékony szoftverrel rendelkezik.”

Dong Ngo

Cnet

„Igazán meglepődtem, hogy milyen remekül működik a nyomtató. Imádom a tárgyasztal kalibráló funkciót is.”

Eddie Krassenstein

3Dprint.com