Jelenlegi hely

Archiválás banki környezetben

Az előírásoknak és jogszabályoknak történő megfelelőség, eDiscovery feladatok ellátása sok szervezet számára jelent megoldandó feladatot. Banki és a pénzügyi szektor mellett számos terület profitálhat a Trinity-MailSzéf szolgáltatásaiból.

Előnyök mindenki számára

Teljes körű email archiválás

Az elektronikus levelezés mindig elérhető, visszakereshető, rendszerezett levéltárba kerül, ami megvédi a szervezetet a szándékos törléstől és a véletlen adatvesztéstől.

Folyamatos naplózás biztosítása

A bejövő és az elküldött levelek folyamatos archiválása biztosítja, hogy az utólag szándékosan törölt levelek, például kiszivárogtatott adatok nem tűnhetnek el.

Minősített, megbízható program

Az emailek tárolása számos módon elképzelhető. A saját fejlesztésű, alternatív megoldások, például scriptek és opensource megoldások kombinációjával szemben a Trinity-MailSzéf garantáltan jól működő, minősített forráskódú megoldás. Használatával minden úgy működik, hogy az előírásoknak megfeleljen, a manipuláció minden formáját véglegesen kizárva.

Garancia a módosítások ellen

A bejövő és kiküldött emailek szerkesztésére a legtöbb levelezőrendszer kis trükközéssel lehetőséget biztosít. A Trinity-MailSzéf adatainak sérthetetlenségét viszont digitális aláírás és titkosítás garantálja. Vagyis a Trinity-MailSzéf használatával minden kétséget kizáróan az összes levél  eredeti formájában marad megtekinthető.

Megtartási házirend kialakítása

Különböző iparági vagy törvényi előírások megszabják az emailek kötelező megőrzését. A Trinity-MailSzéf használatával egyetlen kattintással beállítható egy több évre kiterjedőmegtartási házirend, amely lejárata előtt garantáltan egyetlen levél sem távolítható el az archívumból.

Keresés és eDiscovery

Több postafiókon, vagy az egész szervezet összes levelében együttesen keresni időigényes munkát jelenthet, ha a technikai lehetőségek erre nem adottak. A Trinity-MailSzéf használatával minden postafiók tartalma akár egyszerre is kereshetővé és auditálhatóvá válik.

Tárolóhelyek menedzsmentje

Egyetlen, nagyméretű levelezőszerver-adatbázis helyett a Trinity-MailSzéf különálló tárolóhelyek alkalmazására is lehetőséget ad, például évente új archívum nyitható. A régi, már nem aktuális tárolóhelyek pedig lecsatolhatók, külön mozgathatók, vagy akár törölhetők is. Mindemellett az aktív levelezés adatbázisa folyamatosan optimális méretűentartható.

Auditorok támogatása

Külső auditok elvégzéséhez a megfelelő ideiglenes teljes körű hozzáférés biztosítása fontos rendszergazdai feladat. A Trinity-MailSzéf egyetlen kattintással képes csak olvasásra szóló, ideiglenes és korlátlan hozzáférést készíteni. Használatával az auditor a teljes levelezést biztonságosan ellenőrizheti, majd az audit végeztével a hozzáférés rögtön törölhető.