Jelenlegi hely

Trinity MailSzéf Szerver

Felhő vagy telepített szerver?

Hol vannak az adataink a legnagyobb biztonságban? Erre a kérdésre pár évvel ezelőtt magabiztos választ tudtunk adni: védett helyen, minél több példányban, a rendszeres és folyamatos mentések lehetőleg több, egymástól minél távolabbi helyen. Ezt kiépíteni nem olcsó, és nem is egyszerű. Ma azonban már jól skálázható, felhő (cloud) alapú megoldások léteznek, amelyekkel anélkül is biztonságban érezhetjük magunkat, hogy jelentős beruházással bonyolult archiváló rendszert üzemeltetnénk.

Archiválás banki környezetben

Az előírásoknak és jogszabályoknak történő megfelelőség, eDiscovery feladatok ellátása sok szervezet számára jelent megoldandó feladatot. Banki és a pénzügyi szektor mellett számos terület profitálhat a Trinity-MailSzéf szolgáltatásaiból.

Előnyök mindenki számára

Teljes körű email archiválás

Az elektronikus levelezés mindig elérhető, visszakereshető, rendszerezett levéltárba kerül, ami megvédi a szervezetet a szándékos törléstől és a véletlen adatvesztéstől.

Trinity-MailSzéf: Az e-mail archiváló

A Trinity-MailSzéf modern, megbízható email archiváló és vállalati levéltár használatával biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti üzleti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Világszerte több mint 25000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a Trinity-MailSzéf szerver alatt működő archiváló motorra.

Trinity-MailSzéf

A Trinity-MailSzéf Server modern, megbízható email archiváló technológiai, gazdasági és jogi előnyeivel minden vállalat és közintézmény biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent. 

Feliratkozás RSS - Trinity MailSzéf Szerver csatornájára