Jelenlegi hely

szolgáltatások

Hitelesítő kártyák - érintés nélküli kártyák

Hitelesítő kártyát használva a felhasználók egy mozdulattal könnyen és gyorsan azonosíthatják magukat az adott nyomtatóhoz hozzáférési jogosultságokkal rendelkező személyekként. Ha nincs kéznél a kártya, PIN kóddal vagy bejelentkezéssel történő hitelesítésre is lehetőség van. Használhatók a munkahely vagy az intézmény saját kártyái, de a Trinity-Service-től is vásárolhatók kártyák.

Biztonsági audit

Csökkentse a költségeit, növelje a biztonságot! Bizonyára Ön is elégedett rendszergazdája munkájával. A lehető legjobb munkát végzi, mindig elérhető, a rendszer rendelkezésre állása megfelelő, minden kifogástalanul működik. A kérdés ezúttal az, hogy a rendszer biztonsági szintje  megfelel e az Ön által támasztott követelményeknek. Vajon megvannak azok a visszaállítási pontok, amelyek szükségesek egy esetleges katasztrófa helyzet kialakulásakor? Biztos, hogy minden adatvédelmi szempontnak megfelelnek a vezeték nélküli hálózat beállításai?

Hardver és szoftver értékesítés

A kereskedelmi részlegünk mindig ügyel arra, hogy az Ügyfeleink minden esetben olyan eszközöket kapjanak tőlünk, amelyek lefedik a cégénél felmerülő fájdalompontokat. Mi célzottan szállítunk, nincs két egyforma cég, ezért nincs két egyforma megoldás sem. Pontosan felmérjük az üzleti igényeket, és csak arra adunk ajánlatot, amire valóban szüksége van.

3D Nyomtatás

Térhatású (3D) nyomtatás egyszerűen és kiváló minőségben, 3D-nyomtatóink nincsenek túlbonyolítva, mégis megbízhatóak és biztonságosak, kiváló minőségben nyomtatnak és automatikusan kalibrálják saját magukat. Műselyemszálat használnak a nyomtatáshoz, így gyorsabbak és hatékonyabbak más típusoknál, egyúttal pedig csökkenthetők a prototípus-készítési költségek. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően egyaránt tökéletes megoldást jelentenek ipari nagyvállalatoknak, valamint kis- és közepes méretű cégeknek.

Trinity-MailSzéf

A Trinity-MailSzéf Server modern, megbízható email archiváló technológiai, gazdasági és jogi előnyeivel minden vállalat és közintézmény biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent. 

Távsegítség

Szolgáltatásunk gyakorlatilag nem más, mint egy online rendszergazdai támogatás. Elsősorban kisebb irodáknak, vagy kevés számítógéppel rendelkező cégeknek javasoljuk. Rendszergazdáink kiszállás nélkül, telephelyünkről oldják meg a munkaállomások problémáit, így nincs kiszállási díj, és a hibajavítás megkezdése akár azonnali is lehet. Ennek mindössze annyi a feltétele, hogy az Ön irodája rendelkezzen megfelelő sebességű internet kapcsolattal, és cégünk biztosítsa az eléréshez szükséges szoftvereket.

Rendszerfelügyelet

Mikor van Önnek szüksége a rendszergazdára? A válasz egyszerű: MINDIG!!!
Amikor nem egy az internet, nem indul a számítógép vagy csak elfelejtette a jelszavát, mi ott vagyunk és segítünk, mert az kisebb problémák / kellemetlenségek hosszútávon jelentős anyagi károkat okozhatnak az Ön vállalkozásának.
Mottónk: „Egy kézből minden, ami informatika.”

Feliratkozás RSS - szolgáltatások csatornájára