Jelenlegi hely

E-mail archiválás

Archiválás banki környezetben

Az előírásoknak és jogszabályoknak történő megfelelőség, eDiscovery feladatok ellátása sok szervezet számára jelent megoldandó feladatot. Banki és a pénzügyi szektor mellett számos terület profitálhat a Trinity-MailSzéf szolgáltatásaiból.

Előnyök mindenki számára

Teljes körű email archiválás

Az elektronikus levelezés mindig elérhető, visszakereshető, rendszerezett levéltárba kerül, ami megvédi a szervezetet a szándékos törléstől és a véletlen adatvesztéstől.

Trinity-MailSzéf: Az e-mail archiváló

A Trinity-MailSzéf modern, megbízható email archiváló és vállalati levéltár használatával biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti üzleti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Világszerte több mint 25000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a Trinity-MailSzéf szerver alatt működő archiváló motorra.

Trinity-MailSzéf

A Trinity-MailSzéf Server modern, megbízható email archiváló technológiai, gazdasági és jogi előnyeivel minden vállalat és közintézmény biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent. 

Feliratkozás RSS - E-mail archiválás csatornájára