Jelenlegi hely

Partnereink véleménye

ESZTOM Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Egy megbízható, gyors probléma-megoldó képességgel rendelkező partner cég. Köznyelven, érthető módon magyarázta el mindig a lehetőségeket és problémákat, és szem előtt tartja a cég anyagi képességeit is. Személyre szabottan alakította ki nálunk az informatikai rendszerünket, és mindig készségesen áll rendelkezésünkre. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

EVIA Cargo Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Több, mint 10 éve vesszük igénybe a szolgáltatást, panaszra még nem került sor. Gyors, megbízható és minőségi kiszolgálást nyújt. A problémák megoldása mellett, még hasznos ötletekkel is ellát bennünket. Felhasználóbarát magatartása segíti munkánkat.

SciamuS Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Mint kicsi, de technikai szempontból igényes cég, a SciamuS a korábbi években többször váltotta az IT cégét, ameddig nem találtunk rá a Trinity Service és Polgár Istvánra. István már több, mint 5 éve dolgozik nekünk,és nem akarunk váltani! Legyen az Exchange probléma, Android kérdés vagy szinte bármi más, ha nem tudja a megoldást, megkeresi. Ezért szívesen ajánlom őt másoknak is. Bedő Erik

EP-Szerviz Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Istvánnal több éve dolgozunk együtt a költségfigyelő rendszerekkel kapcsolatban, szakmai hozzáértése és segítség nyújtása rendkívüli mértékben segíti munkánkat, SafeQ területén adott megoldásai nélkül nehezen tudnánk elképzelni életünket. Ajánlom mindenkinek.

Müller Mónika Enteriőr
ügyvezető / tulajdonos

István személyében egy megbízható, teljes mértékben hozzáértő, kreatív embert ismertünk meg, aki előtt nem léteznek megoldhatatlan feladatok. Ugyanakkor mindig a lehető legnagyobb türelemmel képes meghallgatni és megválaszolni a csak nőkből álló cégünknél felmerülő, számára triviális kérdéseket is. Csak ajánlani tudom őt más cégeknek is.

Berg-Benefits Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Istvánon kívül még soha senkinél nem tapasztaltam empatikus hozzáértést és igen kreatív problémamegoldást. Az sem volt elhanyagolható, hogy a saját vállalkozása ügyvezetőjeként képes egy vezető szemével holisztikus szemlélettel kezelni az egyes helyzeteket, továbbá a hétköznapi ember nyelvére lefordítva magyarázta el mindig az egyes problémákat és azok megoldását. Neki köszönhetem, hogy nő létemre az informatika nem egy megfoghatatlan és érthetetlen szükséges rossz az életemben, hanem egy nagyon jól átlátható, a mindennapi munkámat és életemet segítő rendszer. Őszintén csak ajánlani tudom.

Leitz-Hungária Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Ez a srác egy valódi szolgáltató! A zord külső érzékeny és az ügyfélre odafigyelni képes, érző lelket takar. 12 éve dolgozunk vele, mindig jó megoldásokat hozott, és problémáinkat meghallgatva képes volt lejönni a mi szintünkre... ami olykor nagyobb kihívás volt, mint maga a megoldás. A legnagyobb erénye: képes érzékelni, felmérni és proaktívan új megoldást javasolni a megváltozott helyzetekre, nem ragaszkodik a saját korábbi ötleteihez.

Manual Hungary Kft.
ügyvezető / tulajdonos

Sok éves kapcsolatot ápolunk költségfigyelő rendszer (SafeQ) és az e-mail hosting üzemeltetésben a Trinity-Service Kft-vel. Megbízható és gyors partnert ismertünk meg benne.
Jó szívvel merem ajánlani más cégeknek is.